Exposition

LookING forward into the future:

upcoming exhibitions.
  • End of January 2021
    Exhibition in Laren NH at “‘door de bank genomen”.
    The entire exhibition is dedicated to trees, forests and sustainability. I was asked to participate in this exhibition with my forests painted on cardboard.
  • May 2021, exhibit for SeeYou@Art in the Foodhallen of Amsterdam. The theme of this exhibition is fantasy.
  • In the planning for 2021 an exhibition curated and exhibited by artists collective “The Movement” About The Movement:

LookING back in the Past:

past exhibitions

Restaurant Klein Fornuis

Naast het genieten van de kookkunsten van Peter en de gastvrijheid van Odette kunt u nu ook kijken naar kunst aan de muur.
Peter en Odette geven mij de gelegenheid een aantal van mijn kunstwerken aan u tentoon te stellen. Wij delen de liefde voor lekker eerlijk eten, gezelligheid en kunst.
In mijn kunstwerken wil ik graag aandacht vragen voor het eten van eerlijk, met respect verwerkt vlees. Door dit thema zijn Peter en ik met elkaar in contact gekomen. Op het moment werk ik aan nieuwe schilderijen rond dit thema.

De kunstwerken die op het moment in het restaurant hangen zijn onder andere skeletten en bloemen geschilderd met olieverf op papier. Ik zet wat ik denk voel en zie om in beeld. Mijn observatie van mens en gedrag uit ik graag door beelden uit de natuur, bloemen, bomen en skeletten te schilderen.

https://www.kleinfornuis.nl


Gert Wim Hogeveen

Baarn is een prachtig dorp! Omgeven door nog mooier landschap.
Baarn en zijn omgeving zijn een inspiratie voor de kunstwerken die ik maak. Als u de omgeving goed kent zult u zeker de beelden herkennen.
Ik schilder graag met olieverf op karton. Het reliëf en de structuur van karton geeft het werk een extra dimensie. Bij een aantal werken heb ik het karton met jute aan elkaar geweven voor nog meer effect. Dit is mede gekomen doordat ik zie dat er steeds meer mensen online boodschappen doen en er flink wat winkels verdwijnen uit het centrum. Door deze manier van hergebruik hoop ik op meer bewustwording. Wat gebruiken we, wat hebben we nodig en welk afval laten we achter?
Op de fiets springen voor een boodschap in het dorp gezellig en gezond!
Met dank aan Gert Wim mag ik iedere maand een van mijn werken aan zijn klanten laten zien.
Zien we u volgende maand weer? wimhogeveen.nl


Maandag 12 febrauari.
Bron:https://baarnschecourant.nl/
Beschikbaar werk te zien op Online Gallery