Blog

View this post on Instagram

Ontdek de buurt met SeeYou@Art Deze editie exposeren de kunstenaars niet alleen in De Hallen. 7 lokale ondernemers in West hebben hun zaak open gesteld om een kunstwerk van één kunstenaar van SeeYou@Art tentoon te stellen. De eerste zaak is Bar Spek @barspek , een hotspot in Amsterdam West! Hier is het unieke Recycle werk van Inge Prins van Wijngaarden te zien @ilpvw. Inge werkt met karton dan zij op speciale wijze behandeld en ze maakt hier prachtige kunstwerken van. Ga kijken en vergeet dan niet de leuke actie die deze ondernemer heeft tijdens de kunstroute van SeeYou@Art voor de bezoekers. Voor meer info over de kunstroute en acties bij lokale ondernemers check www.seeyouatart.nl SeeYou@Art is een stichting die kunstenaars een podium biedt en verbinding creëert tussen kunstenaars, buurtbewoners en ondernemers. @ photo by @lau_riv #seeyouatart #expositie #lokaleleven #lokaleondernemers #duurzaamheid #verbinding #barspek #kunst #kunstenaars #stichting #sociaal #ondernemersschap #reintegratie #team #familie #de Hallen #amsterdamoudwest #amsterdam #dehallenamsterdam

A post shared by Seeyou@art Amsterdam (@seeyouatart.amsterdam) on

Gepubliceerd door ingeprinsvanwijngaarden

Dutch contemporary artist. Works as much as possible with sustainable and recycled materials.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: